dimecres, 25 de setembre de 2013

ARA, "GENT CREATIVA" ÉS UNA XARXA SOCIAL DE CONEIXEMENT


*Ja portem treballant uns quatre anys i hem aprés alguna cosa. Però no sabem tot el que cal saber. Ens movem en un entorn complexe i canviant i ens cal actuar.
 Per això ens cal una Xarxa Social: una xarxa de persones que generen nous coneixements a partir d'experiencies, gent que actua sobre la realitat d'avui.
Amb Internet o sense Internet, la Xarxa Social ens permet participar, aportar, compartir
*Treballem en Xarxa Social perquè avui necessitem ciutadans creatius i innovadors.
A la feina, a l'empresa, a les administracions, als partits, a les escoles, a les universitats.
La nostra Xarxa Social "Gent Creativa" ajuda als que formen ciutadans. Als projectes que combinen emocions i innovació per a progressar.
Projectes on es participa gracies a l'art, el joc, certs mètodes pedagògics. On s'apren a gestionar emocions i a desenvolupar projectes racionals.
Projectes on es formen ciutadans

*Cada dia  trobem més experiències d'aquest tipus, aquí i a tot Europa. Tenim molt per aprendre encara. Trobem una xarxa europea d'actuacions artístiques a les empreses, trobem actuacions en associacions i barris urbans, descobrim projectes artístics amb impacte social a escoles, projectes pedagògics a universitats, treballs de recerca científica sobre aquestes projectes, oferta formativa.
Volem saber-ne més, volem facilitar la feina als seus líders, millorar i contrastar mètodes i sistemes d'avaluació, formar dirigents, assessorar projectes, buscar finançament.

*Si ja ets un expert, ens fas falta. Si encara no ho ets, aquí trobaràs ajudes. Si ja saps una part, potser busques saber més, trobar gent que sap d'altres coses
Ningú ho sap tot, vivint en un entorn complexe i canviant. Sabem que s'apren actuant. Que una bona practica necessita un bona teoria
Això és una invitació oberta a formar part de la nostra Xarxa Social, una xarxa reservada als participants, amb Internet o sense Internet