divendres, 10 de maig del 2013

Alguna cosa més que un ritual de llibre




Vam celebrar a Barcelona el llibre "Gente creativa, gente emprendedora", tal com havíem anunciat
i va ser, realment, alguna cosa més que aquell ritual que es fa quan es posa a la venda un nou llibre.
Alló va ser molt viu, gent molt interessant que va dir coses que haurem de tenir en compte.


Per exemple, Carme Mayugo, de Teleduca, que sap fer projectes que generen innovació com poca gent a Barcelona.
O com Mariona Castells que combina l'art i la gestió. Les seves aportacions sobre la relació entre l'artista i la gent creativa que participa en un projecte van ser molt potents. Es veu que sap de què parla.
Algú va dir, amb bon sentit que també caldria aprendre dels fracasos, que segur que també n'hi han. Certamant, se'n pot aprendre molt.


La presencia de Moritz es va notar en la cervesa que vam veure tots plegats. Però Moritz entén també la innovació que l'art pot introduir en una empresa. Crec que no n'hi han molts com ells a Barcelona que ho portin a la pràctica.
Antoni Tornel va parlar com un empresari que sap què pot significar el turisme creatiu quan facilita l'arribada de talents culturals o empresarials a la nostra ciutat. Ell hi treballa des de www.turismocreativo.travel de ATP Comunicciones.
I molts altres que van parlar de la seva sintonia amb el projecte i amb el llibre que entre tots hem fet possible. Molts dels assistents l'han fet possible

Ara tenim doncs unes energies noves, aquesta nova gent que participa i s'incorpora a la dinàmica creada. Alguns van proposar justament això: més participació, més cotinuitat en els intercanvis, més relació, més enllà de la relació online.
Per que també hi ha vida més enllà d'Internet

Molts volieu ser-hi però és cert que l'horari no ho feia gens fàcil. Tan se val. Ocasions no en faltaran. En tot cas, si encara no teniu el llibre, el podreu tenir a casa per correu. Només cal que m'envieu la vostra adreça i 12€ per correu o per transferència a 3025 0001 14 1401014066