dimarts, 22 de febrer del 2011

Una idea pels que tenen problemes per arribar a fi de mes

Concretament, per Ajuntaments i entitats que administren sales de concert o altres equipaments. Ara que els pressupostos per a omplir-los sembla que s’han volatilitzat, el concert de cor de la Princeton High School de fa un parell de setmanes a Barcelona, ens dóna una possible solució per a situacions de penúria municipal. Al Petit Palau de la Música van programar una típica activitat de gent creativa que els hi va donar bons resultats econòmics.
Per descomptat, els resultats artístics també van ser dels millors: una coral magnifica i un públic que en va gaudir de debò i sense pagar entrada (que això , ara ens va bé a tots)
http://www.barcelonacreativa.info/fotoproposta/princeton.bmp

D’oportunitats com aquesta en trobareu a http://www.barcelonacreativa.info/
Es dediquen a posar en contacte grups amateurs amb sales de concert per a programar activitats i per a convocar els públics mes interessats. Tothom en surt content, els musics, el públic i l’equipament. A la web de “Barcelona Creativa” en trobareu d’altres, d’oportunitats com aquesta: http://www.barcelonacreativa.info/
Aquesta pot ser una forma original de fer vacances per la gent creativa: visitar un país i fer-hi una activitat. Si és possible, també us troben altres corals locals disposades a participar.
Ens els temps que corren, la creativitat pot servir també per a arribar a final de mes.
Si voleu veure la coral en acció http://www.youtube.com/watch?v=2lOJW1BjEjw