dimecres, 29 de juliol del 2009

Bellesa

Penso en la gent que agafa el tren per anar a Barcelona els dilluns al matí. Les cares que fan no recorden pas l’Himne a l’alegria. En aquestes circumstàncies, tots fem la cara que podem, ja se sap.
Però nosaltres sabem el seu secret. Be, no de tots. Però potser la tercera part (si no arribem al nivell de Silicon Walley) son gent creativa. En algun moment del seu dia canvien l’expressió de la cara i fan musica, pinten, ballen, canten, actuen, fan fotos, fan un brodat, escriuen uns versos o expliquen una historia...Ho fan amb ganes, pel gust de fer-ho, sols o en grup, en privat o de cara al públic. En aquell moment, el seu únic negoci és la bellesa.
La vida es dura, vivim en un mon que ens va tirant aigua al vi, un dia darrera l’altre. Però molts son els que continuen fent camí, sense desanimar-se, sense aigualir-se.
“I si la bellesa pogués salvar el mon?” Això es pregunten la gent de www.congres-beaute.org que any rere any es reuneixen amb gent de molts països, artistes i amateurs, gent de tota mena, tots molt diversos; cadascú fa allò que li agrada fer, un mosaic, com ells diuen.El mes d'agost es troben a Namur, Belgica, amb el teatre per a nens.