dijous, 7 de febrer del 2013

ENTRE TOTS ESTEM FENT AQUEST LLIBRE






ENCARA HI SOU A TEMPS


Encara hi som a temps si vols formar part d'aquesta historia. Per altra banda, et puc assegurar que , en certa forma, es pot dir que ja hi ets.
Fins el 27 d'aquest mes pots fer la teva aportació com a mecenes. Des de 20 € en amunt. Suposo que encara no ho has fet. Son tres minuts del teu temps.
Si fas clic a aquesta web trobaras la informació necessaria
http://www.verkami.com/locale/ca/projects/4104-gente-creativa-gente-innovadora
Ens fas falta tu també. Gràcies.
Santiago Guillen
Gent Creativa

Si a més vols saber-ne més...
AQUESTA ÉS UNA HISTÒRIA...
Aquesta és una història on tots hi sortim. Va començar fa un parell de setmanes i avui ja som 22 els que aportem una mica de diners per a fer possible aquest llibre.
Això és l'important, la gent, nosaltres.

Nosaltres hem decidit que donarem un pas endevant, per que alguna cosa hem de fer per a tanta gent que avui no veuen llum al final del tunel.
Gent que potser ha perdut la fe en les paraules, que no troben res que doni sentit a la seva vida o a la dels seus fills.

Aquesta és també una història de molta gent, que va començar fa quatre anys, tot buscant  projectes on nens o adults superaven les seves limitacions individuals, les seves barreres de tota mena: miseria, desconfiança en els altres, por del futur.
Aquests exemples de Bolivia, de Brasil, Venezuela, USA, Canadà, Gran Bretanya, Alemanya.. fins arribar a Madrid i a Barcelona son en aquest llibre. Son persones que fan coses amb sentit, que practiquen l'art en grup i aixi canvien el seu entorn social , creen innovació amb emprenedors.

Ara sabem que això és possible i que cal explicar-ho a més gent per que també ho facin. Per que superin l'aïllament i la por, i s'animin a donar la batalla on les armes son la bellesa creada i compartida. On l'objectiu és superar barreres, impulsar canvis en el seu entorn, innovacions.
Ara sabem que això és possible, que ho farem avançar nosaltres, que utilitzarem aquest llibre per a donar un pas endevant. Un pas que fem, sense demanar subvencions ni miracles, per que participem i demanem als altres que també ho facin.

Ja som un primer grup, ja tenim la meitad dels diners. Anem a aconseguir mes gent per a participar en aquesta aventura. És una petita historia pero possible, necessaria, efectiva. Som capaços i ho farem. Ara no és hora de critiques ni de lamentacions. Això ho farem nosaltres.
Per a aconseguir més mecenes per el llibre:
Per favor, reenvia aquest link als teus amics, per que ells també es facin mecenes com tu.